Da biste se učlanili u Jeep Club potrebno je da budete vlasnik terenskog vozila i da uplatite godišnju članarinu na račun 265-6130310000117-59 kod Raiffeisen banke. Uplatu treba izvršiti na adresu primaoca koja glasi Udruženje za razvoj ofroud kulture “Jeep Club”, Beograd. Poziv na broj nije potreban, a svrha uplate treba da glasi “ članarina”.

Primer uplatnice

 

Nakon uplate, pošaljite nam svoje lične podatke u popunjenoj pristupnici i jednu ličnu fotografiju u elektronskom obliku (jpg, png, tiff…) kako bismo vam otvorili nalog za pun pristup sadržajima sajta, ubacili vas u bazu članova i izradili člansku kartu za vas.

Pristupnicu možete preuzeti ovde:

 

Članarina važi za tekuću kalendarsku godinu, a njena visina za prvu godinu zavisi od datuma kada se učlanjujete u klub. Svi koji se učlane do 31. marta plaćaju punu članarinu od 8.000 dinara, oni koji se učlane nakon 1. aprila plaćaju 6.000 dinara, za učlanjenja nakon 1. jula cena prve članarine je 4.000 dinara, a za sva učlanjenja od 1. oktobra do kraja godine plaća se 2.000 dinara. Redovna godišnja članarina za stare članove iznosi 8.000 dinara i članovi su dužni da članarinu obnove najdalje do 31. januara u tekućoj godini kako bi zadržali članske privilegije. U slučaju kašnjenja, tj. obnove članarine nakon 31. januara, njen iznos je 10.000 dinara.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Članstvo Vam omogućuje:

  • Učešće u ofroud avanturama koje organizuje Jeep Club Srbija.
  • Mogućnost dobijanja GPS trekova koje možete da učitate u vaš GPS uređaj i da samostalno krenete suvereno u individualnu 4×4 avanturu po terenu gde nikada ranije niste bili!
  • Popust na robu i usluge kod firmi partnera Kluba