Radočelo 2023

01-03. decembar 2023.

U cilju druženja i uživanja u lepotama naše Srbije organizuje se off road vožnja na planini Radočelo u terminu 1-3. 12. 2023 godine.

Petak, 1. 12.: Okupljanje u poslepodnevnim satima u Vili Selena, Rudno uz kafu i piće. Gosti koji su raspoloženi za večeru mogu je dobiti u restoranu Vidovdan na 300m od Vile Selena. Noćenje će biti organizovano u Vili Selena i apartmani kod Ivana Vilimonovića.

 

Subota, 2. 12.: Doručak u restoranu Vidovdan od 7 do 8h. Polazak u 8h ispred Vile Selena (raniji polazak zbog ranog smrkavanja). Prvi dan se vozi trek Košaninova jezera. Trasa je dugačka 48km sa kamenitim terenom (usponi i silasci sa suženjima i blagim bočnim nagibima). U slučaju odsustva snega ceo trek je plavi i prolazan za skoro sve učesnike. U slučaju snežnih padavina ceo trek posebno njegov srednji i završni deo prelaze u crveni.
Ručak će biti u sopstvenoj režiji kod lovačke kuće. Obilazimo dva vidikovca i travnatu livadu sa vlažnim i blatnjavim terenom i mogućim zaglavljivanjem.
Večera u restoranu Vidovdan (meso sa roštilja, moguće pečenje zavisno od dogovora)

 

Nedelja 3. 12.: Doručak u restoranu Vidovdan. Polazak u 8h ispred Vile Seleba, staza dugačka 37km. Obilazak čarobne šume u zimskom periodu, uspon na vrh Krivača, potom vidikovac Bela stena. Pauza za kafu i manji ručak u sopstvenoj režiji i obilazak isposnice Svetog Save koja se nalazi na putu Ivanjica – Studenica.

Oni koji žele ručak vraćaju se asfaltom 23 km do restorana Vidovdan (neophodno je ujutro potvrditi vraćanje na ručak). Oni koji ne žele ručati mogu nastaviti put kući .

Svi troškovi se izmiruju lično u kešu u prenoćištima i restoranu.

  • Cena apartmana u Vili Selena je 5500din bez obzira na broj gostiju, cena sobe je 3500din za noć.
  • Brvnara 1 (4 singl kreveta u potkrovlju i trosed na razvlačenje u prizemlju)
  • Brvnara 2 (3 kreveta u potkorovlju i trosed na razvlačenje u prizemlju)
  • Apartman crveni (bračni krevet, singl ležaj, ugaona garnitura na razvlačeje u bračni krevet)
  • Apartman plavi (bračni krevet i krevet na sprat)
  • Bračna soba (bračni krevet)
  • Apartman Vilimonović za 6 osoba (1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 2 spavaće sobe sa po 2 individulna ležaja) – cena 1800din po osobi.

Cenovnik ishrane u restoranu Vidovdan:

  • Doručak 600din
  • Ručak 1000din (čorba + glavno jelo + salata), ako ide dezert 1200 din
  • Ručak uz pečenje 1400din (čorba + pečenje + salata) + 200din dezert

Prijave su putem SMS poruke na telefon 064 11 21 577

Broj mesta ograničen smeštajem.

 

Organizator: Mišo Dukić